• 2022. augusztus 12.

Új polgárőr iroda

2021. június 11. , ,

Haszonbérleti szerződést írt alá Veszprém polgármestere és a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnökhelyettese. A dokumentum alapján a Cholnoky Jenő utca 11. szám alatt egy 220 négyzetméteres helyiséget biztosítanak határozatlan időre a civil szervezet működéséhez. Az aláírók elmondták, hogy a színvonalas munkához az eddigi elhelyezés már szűkös volt, az új irodahelyiség felújítását követően azonban megfelelő körülmények jönnek majd létre. A polgárőr vezetők hozzátették, mindent elkövetnek, hogy a tagtoborzást követően a jelenleg működő 115 megyei szervezet mellett egy új veszprémi csoport is alakuljon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).