• 2022. augusztus 12.

Előválasztás 2021

Elhatároztuk, hogy a 2022-es választáson le fogjuk győzni a Fideszt ebben a térségben, de előtte még előválasztáson indul Mesterházy Attila Veszprém megye 01-es számú választókörzetében az MSZP és a Párbeszéd képviselőjelöltjeként és Grőber Attila a megye 04-es választókörzetének képviselőjelöltje – így mutatta be Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a veszprémi várban tartott sajtótájékoztatón a jelölteket. Újra demokráciát kell Magyarországon csinálnunk és elkötelezetten hisszük, hogy nem kell a magyar társadalomnak ebben az autoriter rendszerben tovább élnie – fejtegette a pártvezető. A veszprémi választókerület jelöltje elmondta, már régóta szeretné Veszprém és környéke érdekeit képviselni a parlamentben egyéni jelöltként. Tisztességes, kemény és őszinte versenyre számítok, bár tudom, hogy erős a Fidesz bázisa a megyében – mondta el Mesterházy Attila.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).