• 2022. augusztus 16.

Online ballagás

2021. május 3. , , ,

A járványhelyzet az idei középiskolai búcsúztatókat is felülírta, a hagyományos ballagásokat most sem lehetett megtartani. Veszprémben az intézmények többsége később, az érettségik végeztével köszön majd el a végzősöktől abban a formában, amire az aktuális járványügyi előírások lehetőséget adnak. A Lovassy Gimnáziumban viszont a ballagás rendhagyó formáját választották, a virtuális térben búcsúztak el attól a 129 diáktól, akik öt év után kilépnek az iskola falai közül.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).