• 2022. augusztus 9.

“Maradj az óvodában/iskolában!”

„Maradj az óvodában/iskolában!” címmel új programot indít a Veszprémi Petőfi Színház.

Legújabb gyermekelőadásukat, a Kukamesét a következő hetekben szabadtéren, óvodák udvarán, iskolai sportpályákon játsszák. A szelektív hulladékgyűjtésről szóló mesejáték főpróbáját tegnap délután a Veszprémvölgyben tartották. Közben a színház már készül a nyitásra. Fokozatosan nyitnak majd ki, a tervek szerint eleinte a teátrum előtti téren fogadják a nézőket, a színházépületbe csak később térnek vissza a járványügyi előírások betartásával.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).