• 2022. augusztus 12.

Kukkantó című gyermekműsor 2021. április 26-i adása

2021. április 26.

Olvasni Jó! Megjelent  és felllapozunk S. Németh József és Kampós Csaba könyvébe a

Rezeda Család Kalandjai az Alpokalján című ismeretterjesztő  kalandregénybe!

Dorkával beleolvasunk a könyvbe és a szerzőkkel is felidézünk egy – két izgalmas pillanatot a történetből.

A Kukkantó archívumának segítségével megemlékezünk Janikovszky Éva Kossuth-díjas írónő 95. születésnapjáról.

Az év legszebb vasárnapjára készülve  pedig Szabó Dominik  köszönti az édesanyákat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).