• 2022. augusztus 16.

Madridi sztárok közelében

2021. április 23. , , ,

Bruder Pálma tanulmányai után a spanyol fővárosban szerzett mesterdiplomát kommunikáció-sportújságírás szakon. A világhírű Real Madridnak együttműködési megállapodása van azzal az egyetemmel, ahol Pálma tanult, így ösztöndíjasként egy évet tölthetett a veszprémi hölgy a klubnál. Pálma mindent megismerhetett, amit a világ egyik leghíresebb egyesületéről tudni lehet. Az ott töltött időszak arra sarkallja, hogy egyszer visszakerüljön kedvenc csapata közelébe. Természetesen ez az exkluzív lehetőség alkalmat adott arra is, hogy a madridi sztárfutballistákkal találkozhasson, akik az újságíró szerint kedves, segítőkész emberek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).