• 2022. augusztus 16.

35%-os átoltottság a megyében

2021. április 22. , , ,

Tovább zajlanak az oltások megyeszerte. 7 kórházban kialakított 20 oltóhelyen, valamint 168 oltópontként működő háziorvosi praxisban vehetik fel a lakosok a koronavírus elleni vakcinák valamelyikét. Az oltások mindenütt rendben zajlanak, ezért nagy köszönet jár valamennyi háziorvosnak, oltóorvosnak, egészségügyi dolgozónak és önkéntes segítőnek- hangsúlyozta a megyei kormánymegbízott. Takács Szabolcs jelezte: a vakcinák folyamatosan érkeznek a megyébe, a kormányhivatal pedig továbbra is azt kéri a háziorvosoktól, hogy az adott héten érkező ellenanyagot a hét végéig oltsák is el. A megyei kormánymegbízott kiemelte: a hatékony oltási tevékenységnek köszönhetően hazánk az európai országok között a második helyen áll átoltottság tekintetében.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).