• 2022. augusztus 16.

Megszépülhet a vasútállomás

2021. április 1. ,

Az önkormányzat tervei szerint 2023 – ra teljesen megszépülhet a vasútállomás környéke.

A város a közeljövőben meg kívánja vásárolni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tulajdonában álló volt postaépületet. A nappali melegedő az egykori MÁV szállóba költözne. Ezt követően kezdődhet meg a térség felújítása. A vasútállomást az államvasutak újítaná meg. A város úgy tervezi, hogy az Európa kulturális fővárosa program elindulásáig végeznek a munkálatokkal.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).