• 2022. augusztus 9.

Adomány a kórháznak

2021. március 31. ,

30-30 darab vérnyomás- és véroxigénmérőt adományozott egy helyi vállalkozó a Csolnoky Ferenc Kórház Covid-belgyógyászatának.

A felajánlást szerda délután adta át Gazsi Attila a kórház udvarán Ovádi Péter országgyűlési képviselővel közösen. Az egészségügyi intézményben nagyon örültek a segítségnek, hiszen a főigazgató szerint járványügyi szempontból különösen fontos, hogy minden olyan kórházi szobában rendelkezésre álljanak ilyen eszközök, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak. Az adományozásban a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt, az ő közvetítésével jutott el a kórház eszközigénye a vállalkozóhoz. Ovádi Péter az átadáson a többi között azt hangsúlyozta: mindenki hálával tartozik az egészségügyi dolgozóknak, az pedig nagyon jó érzés, amikor ezt a helyi vállalkozók is látják és hasznos adományokkal könnyítik meg az orvosok és ápolók munkáját. Az adományozó, Gazsi Attila azt vallja: egy vállalkozó mindig hálával tartozik a közösségének és ha teheti, lehetőségei szerint segítenie kell a közös ügyek sikerét, jelen esetben a járvány elleni küzdelmet

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).