• 2022. augusztus 9.

Bravúr Csurgón

2021. március 25. ,

A Telekom Veszprém és a Balatonfüred mellett a harmadik Veszprém megyei élvonalbeli férfi kézilabda csapat, a Veszprémi Kézilabda KFT is bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Tombor Csaba vezetőedző együttese Csurgón hajtotta végre a bravúrt, ahol magabiztosan 26-22 arányban legyőzte a hazaiakat. Az áprilisi négyes döntő negyedik résztvevője a MOL – Pick Szeged lesz.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).