• 2022. augusztus 9.

Érem rangadó Lipóton

2021. március 24. , , ,

Váltakozó eredményekkel kezdte a tavaszi bajnokságot a labdarúgó NB III -ban kitűnően szereplő Practical VLS.

Két egy gólos sikert, egy döntetlent és Pápán a megyei rangadón 1-0-ás vereséget ért el a gárda. Így a megszerezhető tizenkét pontból hetet begyűjtött Pető Tamás vezetőedző együttese. Ezzel szorosan üldözi a tabella harmadik helyén álló Lipótot. Szombaton érmes rangadót játszik a két csapat egymás ellen. Veszprémi siker eseten helyet cserélhet a két rivális.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).