• 2022. augusztus 20.

Megújul az ovi kerítése

2021. március 22. , ,

Közösségi munkában újulhat meg az Egry Úti Körzeti Óvoda kerítése.

Az új ovit szeptemberben vehették birtokba a gyerekek, a kerítés viszont maradt a régi. Szülői kezdeményezésre vállalkozói támogatással ezen változtatnának most. A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. munkatársai már elkezdték a kerítés csiszolását, amint a járványos helyzet engedi kezdődhet a festés, melyben a szülők, az óvónők, de a környéken élők segítségére is számítanak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).