• 2022. augusztus 13.

Megújítanák a sofőrpihenőt

2021. március 19. , ,

Még ebben az évben megújítaná az önkormányzat a Haszkovó fordulóban álló buszváró és sofőrpihenő épületét, a fejlesztést Pálinkás Roland önkormányzati képviselő kezdeményezte.

A több mint 40 éves épület korszerűtlen, közbiztonsági és köztisztasági szempontból sem felel meg a mai kor követelményeinek, nem szolgálja sem az utazóközönség, sem a V-Busz gépjárművezetőinek kényelmét, megújítása már csak ezért is indokolt lenne- mondta el a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Pálinkás Roland. Az új épület műszaki tartalmáról már egyeztetnek, a fejlesztés a képviselő szerint 3-4 millió forintból már megvalósítható lenne.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).