• 2022. augusztus 9.

Marad a zárás

2021. március 19. , ,

A koronavírus járvány csúcsokat dönt hazánkban, ez nem az a pillanat, amikor lazítani lehetne.

Ezért a jelenleg hatályban lévő korlátozások március 28-ig változatlan formában biztosan fennmaradnak- közölte pénteken a Kossuth Rádióban a miniszterelnök. A nagyhétre és a húsvétra vonatkozó szabályokról a járvány alakulásának függvényében, a jövő héten hoz döntést a kormány. Az újraindításról szóló online konzultáció lezárult, annak eredményei alapján az operatív törzs készít javaslatot az újraindításra. A miniszterelnök szerint az, hogy mikortól következhet be a nyitás első lépése, a beoltottak számától függ majd. A jelenlegi számítások szerint akkor lehet elkezdeni az újraindítást, ha az átoltottság eléri a 2,5 milliót.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).