• 2022. augusztus 9.

Teszt a Bakonyban

2021. március 17. , ,

Veszprém közelében tesztelte új versenyautóját a rali Európa-bajnokság tavalyi 9. helyezettje.

Herczig Norbert két év után ismét egy Škoda volánja mögött vág neki nemzetközi versenysorozatnak. Nem csak az autót cserélte le a négyszeres magyar bajnok, a jövőben a teljes szervízhátteret egy hazai központtal működő csapat biztosítja majd számára. A versenyző szintén a magyarországi szponzori hátterének köszönhetően a korábbi évekhez képest jóval több időt tud majd a felkészülésre fordítani, az első teszt-kilométereket tette a meg az új technikával Szentgál térségében.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).