• 2022. augusztus 12.

Süle az első négyben

2021. március 16. , ,

A legjobb négy között végzett Süle Zsolt A Dalban.

A közmédia dalválasztó showja a hétvégén ért véget, hét héten keresztül keresték az ország idei legjobb magyar slágerét. A szombati döntőben nyolc dalt hallhatott a zsűri és a közönség, köztük a veszprémi zenész-énekes Befúj című szerzeményét, mely most is jó értékelést és 30 pontot kapott a zsűritől és ezzel bekerült a legjobb négy dal közé. 2021 legjobb dala végül közönségszavazatokkal a Kaukázus Egyetlen szó című száma lett. Süle Zsolt másodszor vett részt a dalválasztó versenyben, 2018-ban a Zöld a májussal szintén a döntőig jutott. A Befúj Zsolt saját szerzeménye, a zenéjét és a szövegét is ő írta, a tavaly tavaszi karanténos időszakban született, arról szól, hogy levegőre mindenkinek – így az alkotó embereknek – is szükségük van. A Dal győztese 10 millió forinttal gazdagodott, de Süle Zsolt is 5 millió forintot fordíthat zenei karrierje fejlesztésére. Az elmúlt hetekben elkészült a Befúj videoklipje is, amit a Veszprémvölgyben forgattak, ezt láthatjuk most.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).