• 2022. augusztus 14.

Zajlik az engedélyeztetés

2021. március 3. ,

Benyújtotta az új veszprémi befogadóközpont építési engedély kérelmét az Otthont az Állatoknak Alapítvány. Az elmúlt év végén elkészült a majdani létesítmény környezetvédelmi hatástanulmánya, ami szerint a jövőbeli működés nem veszélyezteti majd a térség ivóvíz bázisát. A kormányhivatalnak március végéig van lehetősége az elbírálásra, ezt követően választhatja ki szervezet a kivitelezőt. Az alapítvány továbbra is várja a személyi jövedelemadó egy százalékokat, valamint az anyagi felajánlásokat. A forrást az új állatotthon megépítésére fordítják majd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).