• 2022. augusztus 9.

Támogatták a költségvetést

2021. március 1.

Visszafogottnak, biztonságosnak és innovatívnak tartja a város idei költségvetését a közgyűlés kormánypárti képviselőcsoportja.

Minderről Pálinkás Roland frakcióvezető és Halmay Gábor önkormányzati képviselő beszélt mai sajtótájékoztatóján. A múlt csütörtökön elfogadott büdzsé szerint 46 milliárd forintból gazdálkodhat idén a város, ennek körülbelül kétharmada jut fejlesztésekre, beruházásokra. A képviselők cáfolták azt az ellenzéki felvetést, miszerint a városok ki vannak véreztetve.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).