• 2022. augusztus 9.

Ellenzéki vélemény

2021. március 1. ,

A kapkodás és a tanácstalanság jellemzi a város 2021- es költségvetését és alig van benne innováció, ezt mondta a több témában tartott sajtótájékoztatóján Kovács Rajmund.

A független önkormányzati képviselő nem ért egyet az önkormányzati ingatlanok tervezett értékesítésével, valamint a rendeletben szereplő hitelfelvétellel. Szólt arról is:  három a Pro Urbe díjra jelölt személy közül csak egyet tudott támogatni, valamint arról, hogy véleménye szerint a polgármesternek tájékoztatnia kellett volna a lakosságot a Gyulafirátót határában tervezett katonai beruházásról.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).