• 2022. augusztus 14.

Második oltás

Folyamatosan zajlanak az oltások a Csolnoky Ferenc Kórházban.

Pénteken a 80 év feletti nyugdíjasok kapták meg a koronavírus elleni vakcina második adagját. Az úgynevezett emlékeztető oltásra pont három héttel az első adag beadása után került sor. Az érintetteket a háziorvosuk utalta be az oltásra és most is a Pfizer – Biontech készítményét kapták meg. Az intézmény oltócsoportjai az elmúlt időszakban több mint 8400 adag ellenanyagot adtak be azoknak, akik előzetesen regisztráltak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).