• 2022. augusztus 12.

Hulladékból Kincs

A Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda az elsők között nyerte el az Örökös Zöld Óvoda címet.

A gyermekintézményben folyamatosan nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos nevelésre rendszeresen megemlékeznek a Zöld jeles napokról és néhány éve hagyományteremtő céllal indították útjára a Hulladékból Kincs című alkotómunkát. Ennek eredményeként az idei tanévben is közel 130 kis óvodás és családja hozott létre látványos ötletes újrahasznosított játékot, dekorációt. Az elkészült alkotások egy színes kiállítás keretében tekinthetők meg az óvoda aulájában.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).