• 2022. augusztus 9.

Véget ért a Házasság hete

2021. február 15. ,

Véget ért a Házasság Hete. A rendezvénysorozat itt Magyarországon már több mint tíz éve irányítja rá beszélgetésekkel, előadásokkal, egyházi alkalmakkal a figyelmet a házasság értékeire, a család fontosságára. Az idei programokat a járványos helyzet miatt jórészt a virtuális térben tartották. Veszprémben is online tartalmak várták a családokat, de lehetett fotózkodni a várban a tükrös szívnél és hirdettek gyermekrajzpályázatot is. A hét zárónapján Udvardy György veszprémi érsek celebrált szentmisét a Margit templomban. Többi között arról beszélt, hogy a katolikus egyház Isten országának az ajándékaként tekint a házasságra.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).