• 2022. augusztus 9.

Suli LapTop

2021. február 15. ,

Szombaton adta át az első laptopokat a Rotary Club Balatonfüred – Veszprém nehéz helyzetben lévő öt gyermeknek. A humanitárius szolgálatot végző egyesület tavaly ősszel indította el Suli LapTop akcióját a digitális oktatásban történő részvétel támogatására. A klub már nem használt, de egyébként jól működő laptopokat kért cégektől melyeket felújítottak és továbbadták a diákoknak. A kedvezményezetteket a tankerület és a szakképzési centrum pedagógusai javasolták. Eddig 177 tanulót regisztráltak, így folytatják az akciót, melyhez várják a felajánlásokat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).