• 2022. augusztus 16.

Költségvetés 2021

Visszafogott, biztonságos és innovatív lesz Veszprém 2021-es költségvetése – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Porga Gyula polgármester.

Az elkészült tervezet szerint idén 46 milliárd forintból gazdálkodhat a város, a büdzsé 33,6%-át költheti működésre az önkormányzat, a fennmaradó részt pedig fejlesztésekre fordíthatják. A polgármester jelezte: 2021-ben jelentős vagyongyarapodással is számolnak, amelynek következtében olyan új lehetőségek nyílnak meg, melyek hosszútávon befolyásolják a város jövőjét.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).