• 2022. augusztus 16.

Győzött a Telekom Veszprém

2021. február 12. , ,

Négy vereség és egy döntetlen után ismét győzött a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata.

A barcelonai fiaskó után, hazatérés nélkül, rögtön Szlovéniába utazott az együttes, ahol Petar Nenadic is csatlakozott társaihoz. A Celje elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen Lékai Mátéék végig vezetve, 16-14-es félidőt követően 29-25 arányban legyőzték ellenfelüket. Ezzel öt mérkőzés után tudott újra nyerni David Davis edző csapata és továbbra is második a tabellán a Zágrábban is nyerni tudó, hibátlan katalánok mögött.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).