• 2022. augusztus 12.

Bravúr a Csurgó ellen

2021. február 11. , , ,

Ami nem sikerült a Telekom Veszprémnek, az NB I újoncának, a Veszprémi KKFT- nek igen. Fölényes magabiztossággal, nyolc góllal, 27-19 arányban legyőzte az esélyesebb Csurgót.

A hazaiak kiváló kapus teljesítménnyel, remek védekezéssel, támadásban lerohanták ellenfelüket és újabb bravúros győzelmet arattak a férfi kézilabda bajnokság első osztályában. Ezzel Tombor Csaba vezetőedző együttese négy győzelemmel hetedik a tabellán.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).