• 2022. augusztus 12.

Lezárás a bevásárlóközpontnál

Várhatóan január közepétől lezárják a Dornyai Béla utca Almádi út felőli végét.

A forgalmi változásra azért van szükség, mert a kivitelező a jövő év elején elkezdi az almádi csomópont felüljárójára vezető utak és az ottan körforgalom megépítését. A Dornyai utcában működő üzletközpontot így csak a Lóczi Lajos utca felől, illetve a 8 – as számú főútról közelíthető meg. A beruházó szerint jó ütemben zajlanak a munkálatok, a beruházás várhatóan 2022 év végére készül el.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).