• 2022. augusztus 8.

Hosszabbítások a Telekomnál

2020. december 22. ,
Hosszabbítások a Telekomnál

A közönség nagyon hiányzott az Arénából – erről is szólt rendhagyó online sajtótájékoztatóján a veszprémi kézilabda klub vezérigazgatója.

Csík Zoltán aláhúzta tervszerű munkáról, gazdálkodásról nem lehetett beszélni az elmúlt időszakban, de reményeik szerint a járvány után helyreáll a rend és közösen örülhetnek a csapat sikereinek. Nagy László sportigazgató hat játékos szerződésének meghosszabbítását jelentette be és elmondta további kézilabdásokkal is tárgyalnak. Mindketten örülnek az együttes jó formájának és bíznak a Bajnokok Ligája négyes döntője során a sikeres szereplésben.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).