• 2022. augusztus 9.

Jótékonysági vadászat

Jótékonysági vadászat

2019-ben alapították meg az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. azzal a céllal, hogy független jogi személyként szervezze és koordinálja országos viszonylatban a hagyományosan, minden év december 27-én megrendezésre kerülő jótékonysági vadászatokat.

Veszprém megye a tavalyi év sikere alapján az idén ismét megrendezi karácsony után a társasvadászatot, melynek bevételéből újra a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát támogatják a résztvevők és adományozók.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).