• 2022. augusztus 13.

Kukkantó című gyermekműsor 2020. december 14-i adása

Merre jár a Mikulás ?.. címmel hirdetett fotópályázatot a Kukkantó Egyesület.

A Nagyszakállú a Mikulás ünnep előtti délutánon és estén suhant keresztül a városon, hogy megtöltse a jó gyerekek cipőcskéit ajándékkal.

Akik elég szemfülesek voltak, azok megpillanthatták Őt a város utcáin terein, vagy éppen szobájuk ablakából!

Az info@kukkanto.org emailcímre eljuttatott fotók közül a legjobb 10 képet maga a Mikulás díjazza, eredményhirdetés a januári műsorban !

A Kukkantó minden év decemberében így idén is , a pandémiás szabályok betartásával, megajándékozta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályán gyógyuló kisgyerekeket, melyről műsorunkban is beszámolunk éppúgy , mint a Veszprémi Petőfi Színház Mikulásának látogatásáról a Fenyveserdő Ápoló-Gondozó Otthonban.

A képre kattintva Joulupukki személyes üzenetét is megnézhetitek!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).