• 2022. augusztus 16.

Kitart a hó Eplényben

2020. december 14. , , , ,
Kitart a hó Eplényben

A felmelegedés ellenére még kitart a hó az eplényi sípályán.

Az üzemeltetők december eleje óta várják a téli sportok szerelmeseit. Az elmúlt időszakban Magyarország legnagyobb hóágyú kapacitásának köszönhetően több mint 17 ezer köbméter technikai havat tudtak a pályára juttatni. A Síaréna a Ski43 Nonprofit Zrt-vel közös programot is indított. Ennek keretében az ország egész területéről várnak általános iskolásokat, akiket ingyenesen tanítanának meg a síelés alapjaira.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).