• 2022. augusztus 9.

Segítség a karitásznak

2020. december 11. , ,
Segítség a karitásznak

Több mint félmillió forint értékű adományt kapott a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász a Porsche Hungária és a Ring Autó Kft.

felajánlásának köszönhetően. A karácsonyi meglepetéscsomagokban egy ózongenerátort, félezer védőmaszkot és kesztyűt, valamint 15 liter fertőtlenítőszert hoztak az adományozók. A Veszprém- Főegyházmegyei Karitász nagy örömmel fogadta az ajándékot. Szijártó László jelezte: a védőeszközökből jut majd a karitász munkatársainak és önkénteseinek is, az ózongenerátort pedig az érsekség fenntartásában működő idősotthonok mellett az egyházi iskolák is tudják majd hasznosítani.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).