• 2022. augusztus 9.

Virágos települések

2020. december 8. ,
Virágos települések

Kihirdették „A tiszta és virágos Veszprém megyéért” közterület szépítési verseny idei nyerteseit. A megmérettetésen 8 település eredményes, 54 település pedig kiváló minősítést kapott, a „Veszprém Megye Virágos Települése” címet pedig kilencen szerezték meg. A virágosítási versenyt a Veszprém Megyei Önkormányzat hívta életre közel két évtizede azzal a céllal, hogy ösztönözzék a megyebeli településeket a közterületek esztétikus és folyamatos gondozására. A veszélyhelyzetre tekintettel díjátadó ünnepséget nem tartottak, az elért eredményt tanúsító okleveleket és dísztáblákat a megyei önkormányzat küldi meg a településeknek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).