• 2022. augusztus 16.

Téli gumicsere

2020. november 23. ,
Téli gumicsere

A biztonságos autózás érdekében az ajánlások szerint 7 fok alatt ideje a nyári autógumit télire cserélni. A statisztikák azt mutatják, hogy az utóbbi években ezen a területen egyre szabálykövetőbbek vagyunk. A gépjárművek téli átvizsgálását és felkészítését ajánlatos a szakemberekre bízni. A balesetmentes közlekedés előfeltétele az időjárásnak megfelelő gumiabroncs használata mellett többek között a hűtő és a téli ablakmosófolyadék feltöltése, valamint az akkumulátorok állapotának ellenőrzése is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).