• 2022. augusztus 12.

Rajzfilmünnep – online

2020. november 19. ,
Rajzfilmünnep - online

Idén is megtartották az Országos Rajzfilmünnepet, igaz, a járványos helyzet miatt a virtuális térben, online.

Nyolcadik alkalommal várták közös mozizásra a családokat. A KEDD Animációs Stúdió kezdeményezéséhez mintegy száz helyszín csatlakozott. Láthattunk örök klasszikusokat, de több új sorozat is itt debütált. Negyven éves idén Magyarország első Oscar-díjas animációs filmje, A légy, az idei Rajzfilmünnep a rendező, Rófusz Ferenc munkássága előtt is tisztelgett.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).