• 2022. augusztus 16.

Pannonfíling-online

2020. november 18. , ,
Pannonfíling-online

Schnabel Annabella rövidfilmje, a Beutaló nélkül sehova nyerte az idei Pannonfíling Mozgóképes Találkozó első díját.

A filmes seregszemlét ezúttal a járványos helyzet miatt a virtuális térben rendezték meg. 18 filmet neveztek a találkozóra, köztük animációs filmeket, szatirikus kisjátékfilmeket, riportfilmeket és dokumentumfilmeket is. A zsűri egy-egy első és második díjat, megosztva három harmadik díjat és egy különdíjat osztott ki, de átadták a Pannonfíling utánpótlás díjat is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).