• 2022. augusztus 9.

Diabétesz Világnap online

2020. november 16. ,
Diabétesz Világnap online

November 14-e a Diabétesz Világnapja. Idén 26. alkalommal rendezték meg Veszprémben a világnaphoz kapcsolódó szakmai konferenciát.

A világjárványra való tekintettel azonban a szervezők, a Veszprém TV közreműködésével, az online térbe helyezték át a programot, így az mindenki számára térítésmentesen volt elérhető. A szakmai előadások az egészség megőrzésére, a diabetes kialakulásának megelőzésére és nem utolsó sorban cukorbetegség kézbentartására hívták fel a figyelmet. Az eseményről telefonon kérdeztük Dr. Vándorfi Győző igazgató főorvost.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).