• 2022. augusztus 9.

Megújul a bölcsőde

2020. november 13. ,
Megújul a bölcsőde

Elkezdődött a Módszertani Bölcsőde felújítása.

Az intézményt pályázati támogatással korszerűsítik: megújulnak a csoportszobák, a konyha, de folyosó is, a bejáratot pedig akadálymentesítik. Az épület tetejére napelemek kerülnek és az intézmény új fejlesztőjátékokat is kap. A Módszertani Bölcsődébe járó gyerekeket átmenetileg a Vackor bölcsiben helyezték el, a tervek szerint jövő tavasszal költözhetnek majd vissza a felújított épületbe.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).