• 2022. augusztus 20.

Mi lesz a futsal bajnoksággal?

2020. november 10. ,
Mi lesz a futsal bajnoksággal?

Remekül szerepel az élvonalbeli futsal bajnokságban a Balaton Bútor FC Veszprém.

Az alapszakasz első részében két vereség mellett hétszer győzött Fehér Zsolt vezetőedző együttese és ezzel harmadik a tabellán. A Magyar Kupában is jó esélye van a legjobb négy közé jutásra. Viszont nagy a bizonytalanság, hogy játszhatnak-e tovább ebben a sportágban a csapatok, vagy ismét megálljt parancsol a koronavírussal kapcsolatos döntés sorozat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).