• 2022. augusztus 9.

Dizájn bútorok

2020. november 6. ,
Dizájn bútorok

Két veszprémi érdekeltségű résztvevője is van a napokban zajló Média Építészet Díja közönségszavazásának. A 2019 -ben a Haszkovó lakótelepen elhelyezett különleges szín és formavilágú utcabútorok, és a Ranolder téri telefonközpont felújításának terve. Az érdeklődők november 15-ig a verseny internetes oldalán adhatják le szavazatukat. A díjat az Építészfórum internetes szaklap hívta életre, idén már 16. alkalommal hirdették meg a seregszemélt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).