• 2022. augusztus 16.

Együttműködés

Együttműködés

Nemzetközi példák alapján az Európa Kulturális Fővárosa program akár négy és fél – öt százalékos regionális GDP növekedést is eredményezhet, ez hangzott el az EKF gazdasági jelentőségéről tartott konferencián Veszprémben.

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett tanácskozáson a szigorú járványügyi előírások betartása mellett mintegy 160 vállalkozás képviselője vett részt. A rendezvény keretében a program végrehajtásáért felelős kormánybiztos, a lebonyolító zrt. vezérigazgatója, valamint a kamara képviselői együttműködési megállapodást is aláírtak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).