• 2022. augusztus 12.

Termálhotel Pápán

2020. október 30.
Termálhotel Pápán

Termálhotel épül Pápán 1.8 milliárd forintból.A beruházás idei előkészítéséhez szükséges 200 milliós összeget a magyar állam biztosítja.

A hírt a Magyar Turisztikai ügynökség vezérigazgató-helyettese, Könnyid László jelentette be a helyszínen. Megújul a kemping is, erre kilencven milliós támogatást biztosít a központi költségvetés.A létesítményekben új munkahelyeket teremtenek és többlet bevételhez jut az Észak-dunántúli város költségvetése is. A településen évek óta sikeresen üzemel a gyógyhatású termálvizéről ismert Várkertfürdő, amely a beruházásoknak köszönhetően jelentősen növelheti a látogatók számát.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).