• 2022. augusztus 9.

Fejlesztések a síarénában

2020. október 26. ,
Fejlesztések a síarénában

Már készülnek a szezonra az eplényi sípályán.

A kialakult járványhelyzet miatt ezen a télen többnyire a hazai sípályákat keresik majd a téli sportok szerelmesei, legalábbis erre számítanak a szakemberek. Eplényben a teljes pályahossz meghaladja a 7 kilométert. Még tartanak az őszi beruházások, de az üzemeltetők már most készülnek a szezonra, így nemsokára megépül a legújabb felvonó is. A közéleti magazinműsor vendége volt Ebele Bálint, a síaréna ügyvezetője.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).