• 2022. augusztus 9.

Parkolóház a vérellátónál?

Parkolóház a vérellátónál?

Számos, érdekes napirendi előterjesztést tárgyalt a Tulajdonosi Bizottság, amely a megyeszékhely jövőjét befolyásolhatja a megvalósulás esetén. Ilyen például a megyei kórház melletti vérellátó parkoló, ahová az elképzelések szerint egy emeletes parkolóház épülne.

Az Európa Kulturális Fővárosa cím elnyerése több változtatást, megújítást, rehabilitációt is igényel a megyeszékhelyen. Különös tekintettel a vasútállomás és közvetlen környezetére. Ezzel kapcsolatban is megkezdődtek az egyeztetések.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).