• 2022. augusztus 9.

30 éves az önkormányzatiság

30 éves az önkormányzatiság

30 éves az önkormányzatiság. Veszprémben fotókiállítással és ünnepi műsorral emlékeztek meg az évfordulóról.

Sokan sokfélét gondolnak az önkormányzatiságról, de a város szeretete mindenkit összefűz – mondta Dióssy László, aki 1990 és 2006 között Veszprém rendszerváltás utáni első polgármestere volt. Porga Gyula jelenlegi városvezető szerint jól sáfárkodtunk az elmúlt harminc évvel, Veszprém ma a legélhetőbb hazai városok egyike, 2023-ban pedig egész Európának be tudjuk majd mutatni az értékeinket.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).