• 2022. augusztus 12.

Városvezetők egymás közt

2020. szeptember 30. ,
Városvezetők egymás közt

Veszprém utolsó tanácselnöke Maróti Rezső, a város mind ez idáig legtöbb cikluson keresztül regnáló polgármestere Dióssy László és a jelenlegi városvezető Porga Gyula voltak a belvárosi antikvárium közéleti beszélgetés sorozatának vendégei.

A három városvezetőt sikereikről, esetleges kudarcaikról is kérdezte az est moderátora Krámer György. Az est résztvevői megegyeztek abban, hogy a megyeszékhelyen az országosnál jobb a politikai közbeszéd állapota.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).