• 2022. augusztus 16.

Védekezés a színházban

2020. szeptember 23. , ,
Védekezés a színházban

Szigorú szabályok szerint, de zavartalanul működik a pandémiás helyzetben is a Veszprémi Petőfi Színház. A teátrum vezetősége a közönség és a társulat védelme érdekében kötelező testhőmérséklet mérést írt elő, az épületben csak maszkban lehet tartózkodni, és azt az előadások alatt is viselni kell. A teátrum idén öt – öt nagyszínpadi és a játékszíni darabot tűzött műsorra, és számos ifjúsági és gyermekdarabot is bemutatnak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).