• 2022. augusztus 12.

Virágos Veszprém Díjátadó

Virágos Veszprém Díjátadó

Ezúttal is nagyon sokan csatlakoztak a hagyományos Virágos Veszprém programhoz, amelyet több, mint egy évtizede a Lokálpatrióták hívtak életre. Most is több kategóriában díjazták a részvevők munkáját, akik valóban virágba borították saját környezetük és lakóközösségük kertjeit, balkonjait. A díjátadó gálán ott volt Ovádi Péter országgyűlési képviselő, aki a Virágzó Veszprém Egyesület elnökével, Jung Edinával adta át az elismerő okleveleket, ajándékokat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).