• 2022. augusztus 16.

Jubileumi évad kezdődött

2020. szeptember 17. ,
Jubileumi évad kezdődött

Hat nagyszínházi és három stúdiószínházi előadással készül a Pannon Várszínház az új, 2020/2021-es színházi idényre.

A jubileumi, 20. évad bemutatóit sajtótájékoztató keretében ismertette a színház vezetése. A próbák már megkezdődtek, az évad első bemutatója szeptember 26-án lesz, amikor is a Virágot Algernonnak című színművet láthatja a közönség, ezt megelőzően szeptember 24 – én a Pál utcai fiúk díszelőadása lesz majd látható. A Pannon Várszínház igazgatója, Vándorfi László a többi között elmondta: a nyári idényben 41 előadást játszottak, a karantén idején viszont 78 előadásuk maradt el, ami a bevételi oldalon 25 millió forintos kiesést okozott.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).