• 2022. augusztus 9.

Dr. Borsi Lőrinc – díj

2020. szeptember 9. , ,
Dr. Borsi Lőrinc - díj

A Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjas Klub az idei évben Nagy Károly nyugalmazott tanár részére ítélte oda a Dr. Borsi Lőrinc emlékérmet és oklevelet. Az elismerést kedden adták át az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy- termében. A klub a járványos helyzet miatt most tudta megtartani hagyományos pedagógus napi összejövetelét. Az ünnepségen Hegedűs Barbara Veszprém alpolgármestere úgy fogalmazott: a pedagógusok munkája ma is elengedhetetlen, az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy a városnak, az országnak milyen nagy szüksége van rájuk, a járványos helyzetben stabil pontot jelentettek a diákok, a családok számára.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).